Сівалка TEGOSEM

  Сівалка для підсіву трав і внесення мікрогранулірованних добрив TEGOSEM компанії PÖTTINGER працює в комбінації з культиватором або дисковою бороною PÖTTINGER і дозволяє провести обробку грунту і підсів трав за один прохід. TEGOSEM може застосовуватися як з машинами з навіскою, так і з причіпними машинами, і оснащена кронштейном навіски і вантажною платформою. Завантажувальна платформа зі сходами і бункер для насіння, як єдине ціле, ідеально підходять один одному і відповідають новим директивам ЄС і заходам безпеки. TEGOSEM можна використовувати навіть на ковзанці машин з вальцьовим штригелем.

  TEGOSEM компанії PÖTTINGER дозволяє працювати з широким спектром насіння: від гірчиці, трав і ріпаку до гороху і бобів. Дозування проводиться електрично. У серійне оснащення входять два різних вала сівалки, які забезпечують точне внесення насіння навіть при малих обсягах.

  Розподіл посівного матеріалу відбувається пневматично через розподільні щитки. Це гарантує точне внесення насіння, незалежно від вітру. Розподільні щитки налаштовуються через обертання валу. Привід вентилятора управляється електрично при робочій ширині до 4,0 м і гідравлічно - при робочій ширині 5,0 м. Причіпні машини поставляються тільки з гідравлічним приводом вентилятора.

  Проба норми висіву проводиться дуже просто: процес запускається натисканням кнопки на машині. Рекомендована тривалість становить на менше 20 сек. Мішок для проби поставляється серійно.